×
App

NP Housukauppa yrityksenä ja työpaikkana

Oletko kiinnostunut muodista ja asiakaspalvelusta sekä innokas työskentelemään ammattitaitoisessa suomalaisessa yrityksessä? Löytyykö sinulta tuoteosaamista, intohimoa myyntiin tai kiinnostusta erikoisliikkeen asiantuntijana toimimiseen? Meillä NP Housukaupassa pääset osaksi koko ajan kehittyvää ja uudistuvaa työyhteisöä! 

NP Housukaupoissa työskentelee noin 40 alansa ammattilaista kolmessatoista eri toimipisteessä. Lisäksi tuotteitamme löytyy partneriyritystemme Shop in shopeista. Meiltä löydät ihmisläheisiä, auttavaisia ja housuihin intohimolla suhtautuvia ihmisiä. Halu palvella ja löytää asiakkaille oikeat tuotteet on jokaiselle työntekijällemme tärkeää. Olemme ylpeitä yli 100-vuoden kokemuksestamme ja ammattitaidostamme, samalla kuitenkin aikaa seuraten. Arvot ja vastuullisuus kohdillaan


NP Housukaupassa housuhuolet muuttuvat positiiviseksi, sillä valikoimastamme löytyy kaikille istuvat ja oikean kokoiset housut. Panostamme laatuun ja vastuullisuuteen, Housukaupan housuille käyttökertoja kertyy paljon. Tarjoamme aina toimivaa housuosaamista ja palvelua, joka kehittyy asiakastarpeiden mukaan. 

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi uskomme myös, että uudet kiinnostavat digitaaliset palvelumallimme helpottavat asiakkaita entistä helpompaan housuostamiseen. Haluamme uusien palveluiden avulla auttaa asiakasta löytämään oikeat ja toiveisiin vastaavat tuotteet nopeasti ja näppärästi. Pyrimme jatkuvasti innovatiivisiin uudistuksiin kohti vastuullisempaa vaatteiden tuotantoa. 

App

Innostavat työkaverit 


NP Housukaupassa työskentelee erilaisia ja monen ikäisiä ihmisiä, mutta kaikilla on sama päämäärä - tarjota asiakkaille paras housujenostokokemus. Työnteko sujuu aktiivisessa vuorovaikutuksessa muiden työntekijöiden kanssa ja positiivinen ilmapiiri tarttuu helposti myös asiakkaisiin. Kaikki huolet käännetään iloksi ja sopiva tuote löydetään kunkin asiakkaan toiveet huomioiden. Asiakas on meillä aina keskiössä ja tässä korostuukin työntekijöidemme intohimo palvelua kohtaan! 

Uudistusten sekä uusien myymälöiden ja työnkuvien lisääntyessä kaipaamme vahvistusta iloiseen, upeaan tiimiimme! 
Henkilöstön kehittäminen ja hyvinvointi


Haluamme tarjota työntekijöillemme jatkuvasti kehittyvän ja inspiroivan työympäristön. Henkilöstön kehittämisellä takaamme motivaation pysymisen korkealla sekä halun tehdä työtä yhteisen päämäärän tavoittelemiseksi. Asiantuntijoidemme henkilökohtaisia ja ammatillisia tavoitteita tuemme tarjoamalla erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä koulutusta. Yhteistyöllä ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa saamme parhaat tulokset ja ideoimme uutta. Työhyvinvointimme näyttäytyy sitoutumisena sekä työn laadukkuutena ja iloisena työympäristönä. 

Avoimet työpaikat:


Meillä pääset osaksi asiantuntevan suomalaisen yrityksen tarinaa. Jos koet olevasi hakemamme huippuosaaja, jätä avoin hakemus osoitteeseen: rekry@housukauppa.fi

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK