×
App

NP Housukaupan tarina 

Meillä Housukaupassa designin, palveluiden ja tuotteiden takana on ihmisläheisiä, auttavaisia ja housuihin intohimolla suhtautuvia ihmisiä. Halu löytää asiakkaille oikeat tuotteet, oikeaan vuodenaikaan, on jokaiselle työntekijällemme tärkeää. Tämän asian eteen teemme tutkimuksia, seuraamme aikaamme ja hyödynnämme yli 100- vuotiasta historiaamme. Toiminta ja arvot


Meiltä saat aina toimivaa housuosaamista ja palvelua, joka kehittyy asiakastarpeiden mukaan. Muutamme housuhuolesi positiiviseksi, sillä otamme huomioon erilaiset vartalotyypit ja tiedämme mitä juuri Sinun kannattaa korostaa ja mitkä tuotteet sopivat eri tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Keskitämme housuosaamisemme tällä hetkellä arki-, työ- ja kotoiluhousuihin. 

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi uskomme myös, että digitaaliset palvelumme helpottavat asiakkaita entistä helpompaan housuostamiseen. Haluamme uusien palveluiden avulla auttaa asiakasta löytämään uudet ostotapahtumaa helpottavat palvelumme.

App

Valikoima


Asiakas on meillä aina keskiössä ja halu tuottaa hänelle mukava ostokokemus. Tästä syystä tahdomme olla lähellä asiakasta ja vastata toiveisiin. Kuuntelemme toiveita herkällä korvalla ja etsimme tuotekehityksessä oikeita ratkaisuja, niin mallillisesti, laadullisesti kuin tuotantotavoissammekin. Siksi verkkokaupan lisäksi myymälöissämme on nyt myös miesten housuja. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat nahkaiset laukut ja vyöt. 


Tulevaisuus


Laadukkaat, käyttöä kestävät, ajattomat ja mukavat housumme tulevat tarkoin valikoiduista tehtaista Euroopasta. Tarkoituksemme on kehittää ja löytää ekologisesti ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita jatkossakin. Tällä hetkellä tuotteitamme valmistetaan Virossa, Italiassa, Turkissa ja Latviassa. 

Haluamme tarjota jatkossakin housuja entistä laajemmalle kuluttajakunnalle, joten pyrimme palvelemaan entistä paremmin eri paikkakunnilla avaamalla uusia myymälöitä. 

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK