×
App

Kanta-asiakkuus 

Hyödy kanta-asiakkuuden eduista! 

Haluamme tarjota kanta-asiakkaillemme upeita etuja ja palveluita. Liity kanta-asiakkaaksi ja aloita etujen hyödyntäminen jo tänään! 

Kanta-asiakkuutemme on kortiton, joten se kulkee aina kätevästi mukanasi. Kaikki ostoksesi kerryttävät rahanarvoisia pisteitä, saat yksilöllisempää palvelua ja kaiken lisäksi Housukaupan kanta-asiakkuus on täysin ilmaista. Kanta-asiakkuus on käytössä kaikissa myymälöissämme ympäri Suomen ja myös verkko-ostot keräävät leimoja. Helppoa ja yksinkertaista! Kanta-asiakkuuden edut


Uutiskirje - Saat tietoa uutuuksistamme ja inspiraatiota uutiskirjeen kautta suoraan sähköpostiisi. 

Yksilöllisempi palvelu - Aiemmat ostokset, koot, mallit ja lyhennysmitat tallentuvat kanta-asiakkuuden taakse, jonka avulla tarjoamme sinulle heti sopivia tuotteita. 

Ostoksista kertyvät pisteet - Jokaisesta 59€:n ostoksesta saa yhden pisteen ja viidellä pisteellä tarjoamme 15€ edun seuraavasta ostokerrasta.  

Kanta-asiakkuusprofiili - Omasta profiilistasi näet mm. pisteiden määrän, aiemmat ostoksesi, lyhennyspituutesi ja paljon muuta hyödyllistä!

App

Liity kanta-asiakkaaksi

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi helposti suoraan verkkosivuilla tai asioidessasi missä tahansa myymälässämme. 

Kun asiakkaaksi on kerran liittynyt, löytyy kaikki tarvittavat asiakastiedot aina helposti asiakkuuden takaa. Liittyminen on helppoa ja nopeaa! 


LIITY NYT 
Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK