×
App

Vaihto ja palautus verkkokaupassa

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on t√§ysi vaihto- ja palautusoikeus 14 p√§iv√§n ajan tuotteiden vastaanottamisesta. 

Vaihtaminen ja palauttaminen koskee vain k√§ytt√§m√§tt√∂mi√§ ja vahingoittumattomia tuotteita. Tuotteiden hinta- ja mahdollisten muiden lappujen tulee olla paikoillaan. Vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta. 

Viallinen tuote 

Viallisen tuotteen tilalle pyrit√§√§n toimittamaan uusi vastaava tuote. Mik√§li emme pysty vaihtamaan viallista tuotetta, saa asiakas palauttamansa tuotteen hinnan takaisin. Tuotteen vaihto

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä, on vaihtaminen ilmaista. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa palauttamansa tuotteen kokonaan toiseen tuotteeseen, käsitellään se uutena tilauksena ja tuotteiden erotus peritään asiakkaalta tai hyvitetään suoraan asiakkaan pankkitilille. Vaihtoilmoitus tulee kirjata omilla sivuilla osoitteessa housukauppa.fi tai vaihtopaketin mukaan tulee liittää alkuperäisestä tilauksesta löytyvä täytetty vaihtolomake. Lähetämme vaihtotuotteen sinulle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen.

App

Tuotteen palautus

Verkkokaupasta ostetut tuotteet palautetaan Postin asiakaspalautuksena hyvin pakattuina alkuper√§iseen pakkaukseen. Palautus tulee kirjata omilla sivuilla osoitteessa housukauppa.fi tai palautuksen mukaan tulee liitt√§√§ alkuper√§isest√§ tilauksesta l√∂ytyv√§ t√§ytetty palautuslomake.  

Hyvitys 

Hyvit√§mme verkkokaupan palautetun tuotteen asiakkaalle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen varastollemme. Hyvitys palautetaan asiakkaalle alkuper√§isen maksutavan mukaan. Pankista riippuen palautuksen siirtymiseen tilille voi kulua 1-3 arkip√§iv√§√§. Vaihto- ja palautustunnus

Alkuper√§isen tilauksen mukana l√§hetet√§√§n palautustarra, mik√§ liimataan vaihdettavan tai palautettavan pakkauksen p√§√§lle. Tarrassa on vaihto- ja palautustunnus sek√§ palautusosoite. Tarralla varustettu paketti toimitetaan l√§himp√§√§n Postin toimipisteeseen. 

Postin asiakaspalautustunnus sek√§ palautusosoite: 

Postin asiakaspalautustunnus: 605535

Palautusosoite: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola

Postista on hyv√§ pyyt√§√§ kuitti palautuksesta kaiken varalle. 

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK