×
×

Muokkaa
Ostohistoria
Kirjaudu Ulos
App

Vaihto ja palautus 

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on t√§ysi vaihto- ja palautusoikeus 14 p√§iv√§n ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Palauttaminen koskee vain k√§ytt√§m√§tt√∂mi√§ ja vahingoittumattomia tuotteita. Tuotteiden hinta- ja mahdollisten muiden lappujen tulee olla paikoillaan. Vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta. Myym√§l√§st√§ ostetuilla tuotteilla on vain vaihto-oikeus 14 p√§iv√§n ajan. 

Viallinen tuote 

Viallisen tuotteen tilalle pyrit√§√§n toimittamaan uusi vastaava tuote. Mik√§li emme pysty vaihtamaan viallista tuotetta, saa asiakas palauttamansa tuotteen hinnan takaisin. Tuotteen vaihto

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä, on vaihtaminen ilmaista. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa palauttamansa tuotteen kokonaan toiseen tuotteeseen, käsitellään se uutena tilauksena ja tuotteiden erotus peritään asiakkaalta tai hyvitetään suoraan asiakkaan pankkitilille. Vaihtoilmoitus tulee kirjata omilla sivuilla osoitteessa housukauppa.fi tai vaihtopaketin mukaan tulee liittää alkuperäisestä tilauksesta löytyvä täytetty vaihtolomake. Lähetämme vaihtotuotteen sinulle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen.

App

Tuotteen palautus

Verkkokaupasta ostetut tuotteet palautetaan Postin asiakaspalautuksena hyvin pakattuina alkuper√§iseen pakkaukseen. Palautus tulee kirjata omilla sivuilla osoitteessa housukauppa.fi tai palautuksen mukaan tulee liitt√§√§ alkuper√§isest√§ tilauksesta l√∂ytyv√§ t√§ytetty palautuslomake.  

Hyvitys 

Hyvit√§mme palautetun tuotteen asiakkaalle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen varastollemme. Hyvitys palautetaan asiakkaalle alkuper√§isen maksutavan mukaan. Pankista riippuen palautuksen siirtymiseen tilille voi kulua 1-3 arkip√§iv√§√§. Vaihto- ja palautustunnus

Alkuperäisen tilauksen mukana lähetetään palautustarra, mikä liimataan vaihdettavan tai palautettavan pakkauksen päälle. Tarrassa on vaihto- ja palautustunnus sekä palautusosoite. Tarralla varustettu paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. 

Postin asiakaspalautustunnus sekä palautusosoite: 

Postin asiakaspalautustunnus: 605535

Palautusosoite: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola

Postista on hyvä pyytää kuitti palautuksesta kaiken varalle. 

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttäkokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK