×
App

Hoito-ohjeet 

Hoida housuja oikein ja pidennä käyttöikää! 

Jotta sinulla on mahdollisuus käyttää lempihousujasi mahdollisimman pitkään, olemme valinneet mallistoomme vain parhaita materiaaleja. Materiaalimme ovat kestäviä, helppohoitoisia ja pysyvät kauan kauniina. 

Voit auttaa säilyttämään tuotteen pitkän elinkaaren hoitamalla tuotetta oikein. Vaatteiden huolto on simppeliä - Noudata aina tuotteessa olevan pesulapun hoito-ohjetta! Helppoa.Vinkkejä vaatehuoltoon


Annostele pesuaine oikein - Liian vähäinen pesuaine ei pese pyykkiä puhtaaksi ja liiallinen määrä taas ei huuhtoudu pyykistä kunnolla pois. 

Aseta linkousaste sopivaksi pyykille - Kova linkoaminen aiheuttaa pyykille suuren mekaanisen kulutuksen.

Mustien farkkujen pesussa vältä mustalle pyykille tarkoitettua pesuainetta - Se saattaa aiheuttaa värin haalistumista (niin hassulta kuin se kuulostaakin, mutta tällaisen huomion olemme tehneet. 

Tuotteitamme ei tule kuivata kuivausrummussa - Kuivaa tuote joko narulla, tasossa tai henkarilla. 

App

Vältä ehdottomasti huuhteluaineen käyttöä - Se haurastuttaa elastaanin, voi aiheuttaa iho-oireita ja on turhaa kemikaalikuormaa ympäristölle. 

Suosi tarvittaessa pyykkietikkaa - Se poistaa hajuja, kirkastaa värejä, neutralisoi emäksiset pesuainejäämät pyykistä, pehmentää pyykkiä sekä puhdistaa koneen rumpua. 

Tutustuminen oman pyykkikoneen pesuohjelmiin kannattaa - Näin osaa valita pyykille aina oikeanlaisen pesuohjelman. 

Toisinaan kannattaa miettiä, onko pesu välttämätön vai riittäisikö pelkkä vaatteen tuuletus. 

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK