×
App

Vaatekaappi 

Kaikki ostamasi tuotteet yhden klikkauksen takana! 

Ei enää vaatekaapin penkomista, sovittelua tai tuotteiden mallien muistelua! Henkilökohtaisessa, upeassa virtuaalisessa vaatekaapissasi näet yhdellä silmäyksellä kaikki aiemmin ostamasi tuotteet tietoineen. Tilaa sama tuote uudelleen tai katso mitä kaapistasi puuttuu ja tule ostoksille.Tutustu

Suosikit

Lisää suosikkituotteesi helposti muistiin missä ja milloin vain! 

Eikö juuri nyt ole aikaa tuotetietojen tarkempaan tarkasteluun? Ei hätää, voit tallentaa kaikki suosikkituotteesi samalla sivulle Suosikit-toiminnon avulla ja jatkaa tuotteisiin tutustumista myöhemmin. 

Kirjautuneena käyttäjänä löydät kätevästi ja helposti kaikki omat lempituotteesi yhdestä paikkaa hyödyntämällä Suosikit-toimintoa. 

Tutustu
App

Valitse verkossa, sovita myymälässä

Hyödynnä verkkokaupan ja myymälän edut yhdessä! 

Shoppaile nopeasti ja turvallisesti! Uutta palvelua hyödyntämällä nautit sekä myymälän että verkkokaupan upeista eduista samanaikaisesti. Selaa tuotteita verkkokaupassa kotoa käsin silloin kun sinulle parhaiten sopii ja klikkaile haluamasi tuotteet mieleiseesi myymälään sovitettavaksi. 

Palvelun avulla varmistat, nopeasti ja helposti, että juuri haluamasi tuotteet löytyvät myymälästä ostoksille saapuessasi. Yksinkertaista ja nopeaa! 

Tutustu

Lyhennys verkosta

Juuri sinulle sopivan mittaiseksi lyhennetyt housut nyt myös verkkokaupasta!  

Oletko kyllästynyt siihen, että housut on sinulle aina liian pitkät? Säästy itse lyhentämisen vaivalta ja anna meidän lyhentää housut puolestasi. Klikkaile kotisohvalta housut lyhennyksellä ostoskoriin ja muutaman päivän päästä sinulle kustomoidut housut on perillä. Helppoa ja vaivatonta! 

Tutustu
App

Vaihto ja palautus

Entistä helpompi ja nopeampi vaihto- ja palautusprosessi!  

Nyt on mahdollista kirjata vaihdot ja palautukset yksinkertaisesti ja helposti! Se onnistuu verkkosivuillamme kirjautumalla omille asiakastunnuksillesi. Ei turhaa lomakkeiden täyttöä, vaan vaihto tai palautus kirjautuu tietoomme heti, kun olet täyttänyt ilmoituksen verkossa.

Vaihto- ja palautusilmoituksen jälkeen tuotteet pakataan pakettiin ja liimataan päälle palautustarra. Paketti Postiin ja voit jäädä odottelemaan ilmoitusta meidän suunnalta - Vaivatonta ja yksinkertaista!

Tutustu

Chat- ja puhelinpalvelu

Jos jokin askarruttaa mieltäsi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!  

Verkkosivuillamme voit helposti viestitellä kanssamme chat-palvelun avulla. Chat-palvelun löydät verkkosivujemme oikeasta alareunasta. Vastaamme kysymyksiisi arkisin klo 9.30-17. Tämän ajan ulkopuolella voit chat-palvelun kautta myös lähettää meille viestin, johon saat vastauksen heti seuraavana päivänä. 

Myös puhelinpalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9.30-17 numerosta 040 577 8707.

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme kaikissa tilanteissa!

Tutustu
Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK