×
×

NP WEBSHOP
Muokkaa
Ostohistoria
Kirjaudu Ulos

NP Housukauppa


Vuonna 1919 Lahdessa perustettu perheyritys Naisten Pukutehdas Oy voi olla ylpeä pitkästä historiastaan suomalaisena vaatetusalan tekijänä. Pitkän tehdasteollisuustoiminnan jälkeen yrityksen tehdastoiminta Suomessa lopetettiin 2000-luvun alussa ja tuotanto siirtyi muualle Eurooppaan: Viroon, Turkkiin, Italiaan ja Portugaliin. Hallinto, suunnittelu ja tuotekehitys toimivat yhä edelleen Suomessa! 

Nykyinen palveleva housukauppa -konsepti perustuu halusta tarjota laadukasta palvelua. Tuotteiden ja palveluiden laatu tulee olla tasaista ja sitä seurataankin aktiivisesti. Tuotteet ja palvelut suunnitellaan asiakaslähtöisesti. Housumalliston suunnittelussa on lähtökohtana suomalaisten naisten vartalotyypit. Kolmen eri vartalotyyppimallin - Ella, Evita ja Dina - sekä FitForMe-malliston on tarkoitus taata kaikille sopivat housut. 

Kankaat ja tuotteet testataan ensin pienillä valmistussarjoilla. Jos kysyntää on, on mahdollista lisätä valmistusta nopealla aikataululla. Tällaisella toimintatavalla tuotekierto pidetään optimaalisena. Uudet materiaalit valitaan yhdessä suunnittelu- ja tuotekehitystiimin kanssa. Materiaaleja valitessa yksi tärkeimpiä ominaisuuksia on jousto, jotta vaate on miellyttävä päällä ja vaatteessa viihtyy. Vaikka asiakkaan koko hieman vaihtelisikin, mikä onkin erittäin tuttua monelle naiselle, joustavan materiaalin ansiosta vaatteet eivät niin sanotusti kutistu kaapissa. 

Laadukas materiaali ja tuotteen istuva kaavoitus takaavat mukavan käyttökokemuksen ja tuotteen pitkän käyttöiän. Tästä syystä tuotetta tulee mielellään myös käytettyä; kaapin pohjalle jäänyt käyttämätön vaate on vain luonnonvarojen tuhlausta. Kun housut ovat tulleet käyttöikänsä päähän, tietää asiakas minne suunnata - NP Housukauppaan tietenkin. Kukapa ei haluaisi mennä takaisin lempimyymäläänsä? 

Kaikille erilaisille vartalotyypeille löytyy NP:n valikoimasta hyvin istuvat, aikaa ja kulutusta kestävät housut - sellaiset, joissa voi tuntea itsensä upeaksi! Olet tervetullut NP Housukauppaan!

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttäkokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK