×
×

NP WEBSHOP
Muokkaa
Ostohistoria
Kirjaudu Ulos
VAIHDOT JA PALAUTUKSET
Vaihto- ja palautusoikeus

Tilatuilla tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Palauttaminen koskee vain käyttämättömiä ja vahingoittumattomia tuotteita. Tuotteiden hinta- ja mahdollisten muiden lappujen tulee olla paikoillaan. Vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta. 

Palauttaminen 

Tuotteet palautetaan postin asiakaspalautuksena hyvin pakattuina alkuperäiseen pakkaukseen. Palautus tulee kirjata omilla sivuilla osoitteessa www.housukauppa.fi tai palautuksen mukaan tulee liittää alkuperäisestä paketista löytyvä täytetty palautuslomake. Alkuperäisestä paketista löytyvä palautustarra liimataan pakkauksen päälle. Toimituskulut ovat samansuuruiset riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilauksella on. Toimituskuluja ei tästä johtuen makseta takaisin, vaikka palautus koskisi vain osaa tuotteista. 

Viallinen tuote 

Viallisen tuotteen tilalle pyritään toimittamaan uusi vastaava tuote. Mikäli emme pysty vaihtamaan viallista tuotetta, saa asiakas palauttamansa tuotteen hinnan takaisin. 

Tuotteen vaihto 

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä, toimituskuluja ei peritä. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa palauttamansa tuotteen kokonaan toiseen tuotteeseen, käsitellään se uutena tilauksena ja siitä veloitetaan voimassaolevat toimituskulut. Jos vaihdettava tuote on eri hintainen kuin uusi tuote, hyvitetään erotus suoraan asiakkaan pankkitilille. Vaihtoilmoitus tulee kirjata omilla sivuilla osoitteessa www.housukauppa.fi tai vaihtopaketin mukaan tulee liittää alkuperäisestä paketista löytyvä täytetty vaihtolomake. Lähetämme vaihdettavan tuotteen sinulle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. 

Hyvitys 

Hyvitämme palautetun tuotteen asiakkaalle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen varastollemme. 

Vaihto- ja palautustunnus 

Alkuperäisen tilauksen mukana lähetetään palautustarra, mikä liimataan vaihdettavan tai palautettavan pakkauksen päälle. Tarrassa on vaihto- ja palautustunnus sekä palautusosoite. Tarralla varustettu paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. 

Postin asiakaspalautustunnus sekä palautusosoite: 

Postin asiakaspalautustunnus: 605535
Palautusosoite: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola 

Postista on hyvä pyytää kuitti palautuksesta kaiken varalle. 
Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttäkokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK