×
×

NP WEBSHOP
Muokkaa
Ostohistoria
Kirjaudu Ulos
TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Henkilötietolain ( 10 ja 24 § ) sekä Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen ( GDPR , EU 2016/679 ) mukainen rekisteri ja tietosuoja seloste.  Uudet tietosuoja käytäntömme ja käyttöehdot astuvat voimaan 25.5.2018. Käyttämällä palvelujamme sinä päivänä tai sen jälkeen hyväksyt alla olevat käytännöt.

Rekisterinpitäjä

Naisten Pukutehdas Oy. Ly 0149240-6
Tarmontie 9
15860 Hollola
0400-352936

Rekisterin nimi

Kanta-asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään palvelun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi vain sähköisesti yrityksen omissa Housukauppa myymälöissä ja housukauppa.fi palvelussa.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin ja tilastointiin. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää vain rekisterinpitäjän omien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja markkinointiin.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen markkinointiin ilmoittamalla siitä Naisten Pukutehdas Oy: lle puhelimitse asiakaspalvelun numeroon 03-523411 tai kirjeitse osoitteeseen Naisten Pukutehdas Oy, 15860 Hollola tai sähköpostitse osoitteeseen info@npco.fi tai kirjaamalla omille housukauppa.fi asiakassivuille mainonnan kieltävän merkinnän.

Asiakkaalla on oikeus vaatia henkilötietojensa korjaamista, muuttamista tai poistamista sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti ilmoittamalla siitä yllämainittuihin osoitteisiin tai
asioidessaan yrityksen Housukaupoissa.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietoja käsitellään sähköisen viestinnän tietosuojalain 25 §:n nojalla, henkilötietolain ja viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain nojalla sekä rekisteröidyn suostumuksella tai toimeksiannosta taikka asiakassuhteen perusteella.

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

- asiakkaan nimi
- osoite
- matkapuhelinliittymän numero
- sähköpostiosoite
- tunnistamis- ja käyttötiedot ( tunnus , salasana )
- tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot ( evästeet )
- asiakkuuteen liittyvät tiedot, housuprofiili ( HousuId )

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään sähköisen viestinnän tietosuojalain 25 §:n nojalla vain rekisteröidyltä itseltään.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja muuhun käyttöön.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joissa niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Asiakkaalla on oikeus luovuttaa oma housuprofiilinsa ( Housu ID ) nimeämälleen henkilölle. Rekisterin pitäjä pyytää aina erikseen
luvan asiakkaalta tietojen luovuttamiseen ja asiakas voi perua luvan ja tietojen käytön.

Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.
Kullakin myyjällä on oma henkilökohtainen käyttäjätunnus
ja salasana järjestelmään.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Naisten Pukutehdas Oy
Toimitusjohtaja Risto Rosendahl
Tarmontie 9
15860 Hollola

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa.

Sivuston käyttöehdot ja evästeet

Ole ystävällinen ja lue nämä käyttöehdot ennen sivuston käyttöä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt samalla käyttöehdot.

Hyödynnämme tällä sivustolla evästeitä (käyttäjän tietokoneeseen tallennettavia tekstitiedostoja) palvelun istunnon hallinnassa ja kävijäseurannassa. Evästeitä käytetään keräämään tietoja sivuston käyttötavoista, kuten suosituimmista sivuista ja mahdollisista virhetilanteista. Tiedot kerätään anonyymisti, eivätkä evästeet kerää tietoja, jotka mahdollistaisivat käyttäjän tunnistamisen.

Hyödynnämme käytön analysoimisessa seuraavia palveluja: Google Analytics. Kerätyn tiedon avulla kehitämme sivustoamme edelleen.

Mikäli et halua, että Google Analytics tallentaa tietojasi, voit tutustua seuraavaan työkaluun tämän estämiseksi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Halutessasi voit estää evästeiden käytön muuttamalla internet-selaimesi asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen. Käyttämällä tätä sivustoa annat suosutumuksesi edellä kuvatulla tavalla tapahtuvalle tietojen käsittelylle.

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttäkokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK