×
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT
Hinnat

Naisten Pukutehdas Oy:n verkkokaupan hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Toimituskulut määräytyvät asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan. 

Naisten Pukutehdas Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että  tuotteella ei ole esimerkiksi hintaa ollenkaan (0,00 euroa). Tuotteen hinta katsotaan myös selvästi virheelliseksi, jos tuotteen hinta on esimerkiksi 0,89 euroa. Näissä tapauksissa virheellinen hinta on niin poikkeava tuotteen oikeaan hintaan nähden, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Sopimuksen solmiminen

Sopimus astuu voimaan, kun Naisten Pukutehdas Oy vahvistaa tilauksen. Naisten Pukutehdas Oy ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa.

Toimitus

Naisten Pukutehdas Oy käsittelee ja toimittaa tilaukset niiden saapumisjärjestyksessä. Toimitusaika on normaalisti noin 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Naisten Pukutehdas Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet ilmoitetun toimitusajan ylittämisestä. Mikäli tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse. 
Tilaukset toimittaa Posti. 
Tilauksia ei toimiteta ulkomaille. 
Tällä hetkellä tarjoamme ilmaisen toimituksen tilauksille.

Maksaminen

Kts. Maksutavat

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Palauttaminen koskee vain käyttämättömiä ja vahingoittumattomia tuotteita. Tuotteiden hinta- ja mahdollisten muiden lappujen tulee olla paikoillaan. Palauttaminen on maksutonta.
Tuotteet palautetaan postin asiakaspalautuksena hyvin pakattuina. Palautuksen mukaan tulee liittää palautuslomake. Toimituskulut ovat samansuuruiset riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilauksella on. Toimituskuluja ei tästä johtuen makseta takaisin, vaikka palautus koskisi vain osaa tuotteista.
Viallisen tuotteen tilalle pyritään toimittamaan uusi vastaava tuote. Mikäli emme pysty vaihtamaan viallista tuotetta, asiakas saa takaisin palauttamansa tuotteen hinnan. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä toimituskuluja ei peritä. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa palauttamansa tuotteen kokonaan toiseen tuotteeseen, käsitellään se uutena tilauksena ja siitä veloitetaan toimituskulut.

Postin asiakaspalautustunnus: 605535
Palautusosoite: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola

Reklamaatio ja kuluttajansuoja

Jos asiakas saa virheellisen tai väärin lähetetyn tuotteen, tuote tulee palauttaa Naisten Pukutehdas Oy:lle asiakaspalautuksena edellä olevan ohjeen mukaan. Naisten Pukutehdas Oy noudattaa kaikessa toiminnassaan kuluttajaviranomaisten suosituksia.

Tietosuoja

Naisten Pukutehdas Oy ottaa vastuun kaikista henkilötiedoista, jotka asiakas ilmoittaa meille tai jotka saamme tietoomme tilauksesi yhteydessä. Naisten Pukutehdas Oy ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. 

Vastuu

Naisten Pukutehdas Oy ei vastaa asiakkaaseen kohdistuvista vahingoista, paitsi jos yhtiön vastuuvakuutus kattaa vahingon ja vakuutuksen myöntäjä hyväksyy korvauksen kyseisessä tapauksessa. Edellä kuvattua tilannetta lukuun ottamatta vastuu on rajoitettu korkeintaan kyseisen tuotteen tai kyseisten tuotteiden ostohinnan suuruiseksi. Naisten Pukutehdas Oy ei vastaa seurausvahingoista.

Ylivoimainen este

Force majeure -tilanteessa Naisten Pukutehtaan velvollisuudet lakkaavat. Jos force majeure -tilanne kestää yli kaksi kuukautta, on sekä Käyttäjällä että Naisten Pukutehtaalla oikeus purkaa sopimus ilman vahingonkorvausvelvollisuutta.
Force majeure -esteiksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet,  henkilökunnan sairastuminen, kuljetushäiriöt sekä tuonti- tai vientikielto riippumatta siitä, vallitseeko kielto yhtiössä vai yhtiön toimittajilla.

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK