×
App

NP Showroom ja mittatilauspalvelu on nyt avoinna! 

NP Housukauppa laajentaa miesten tuotevalikoimaansa laadukkaista housuista mittatilauspaitoihin, bleisereihin ja pukuihin. Nyt on tyylikäs pukeutuminen helpompaa kuin koskaan! Varaa aika NP Work-showroomiin Lahteen ja saat juuri sinun mittojesi mukaan tehdyt tuotteet. Yhteistyökumppanina mittatilaustuotteissa on Räätälistudio BQ.

SEURAAVAT MITTAPÄIVÄT LAHDESSA OVAT 20.2., 6.3. ja 21.3.

 VARAA AIKA

"NP:n housuissa on tavattoman rento olla"


Valikoimassa mukana myös NP:n laadukkaat ja istuvat housumallit miehille. Muusikko Harri Lidslen työ asettaa pukeutumiselle korkeat standardit. Ohessa Harrin kokemus NP:n housuista ja Räätälistudion BQ:n tuotteista:

“NP-housuissa on tavattoman rento olla. Tiedän ettei materiaali tai tyyli petä." Kun vielä joustavat sopivasti, niin helppo sanoa, että minulle todella toimivat. Tuubansoitto on välillä aikamoista kurottelua ja pieni jousto todella helpottaa soittimen nostamista, osin myös sitä puhaltamista. Yksi hyvä lisä puoli on se, että tarvittaessa saan uudet housut, omaa kokoa todella nopeasti ja vaivattomasti. Hyviä miesten housuja ei aina kovin helposti löydä.” 

App

“Räätälistudio BQ on itselle tuttu juttu jo monen vuoden ajalta." 

Olen tilannut muutaman puvun, paljon paitoja ja nyt ensimmäisen bleiserin. Saan aina juuri oikean kokoisen ja sovitun mallisen tuotteen. On ollut myös tärkeää saada ammattilaisen vinkkejä kangasta ja leikkausta valittaessa. Mittaaminen on huolellisuudesta huolimatta nopeaa ja tunnelma ollut kaikkien mittamestareiden kohdalla erinomainen. Pukujen toimituskaan ei ole kauaa kestänyt.

-Harri Lidsle NP Work Showroom on nyt avoinna!


Uusi NP Work Showroom sijaitsee Lahden Housukauppa-myymälän yhteydessä osoitteessa Rautatienkatu 22, aivan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK