×

Hoito-ohjeet

HOIDA HOUSUJA OIKEIN - PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ

Jotta sinulla on mahdollisuus käyttää lempihousujasi mahdollisimman pitkään, olemme valinneet mallistoomme vain parhaita materiaaleja, jotka ovat kestäviä, helppohoitoisia ja pysyvät kauan kauniina. Voit auttaa säilyttämään tuotteen pitkän elinkaaren hoitamalla tuotetta oikein. Vaatteiden huolto on simppeliä - noudata aina tuotteessa olevan pesulapun hoito-ohjetta! Helppoa. 

Tässä muutama hyvä vinkki vaatehuollon toteuttamiseen: 
 
-Annostele pesuaine oikein. Liian vähän ei pese pyykkiä puhtaaksi eikä liiallinen määrä huuhtoudu pyykistä kunnolla pois. 

-Mieti linkousaste sopivaksi pyykille. Kova linkoaminen aiheuttaa pyykille suuren mekaanisen kulutuksen. 

-Mustien farkkujen pesussa vältä mustalle pyykille tarkoitettua pesuainetta, sillä se saattaa aiheuttaa värin haalistumista (niin hassulta kuin se kuulostaakin, mutta tällaisen huomion olemme tehneet). 

-Tuotteitamme ei tule kuivata kuivausrummussa. Kuivaa tuote joko narulla, tasossa tai henkarilla. 
 
-Vältä ehdottomasti huuhteluaineen käyttöä, sillä se haurastuttaa elastaanin, voi aiheuttaa iho-oireita ja on turhaa kemikaalikuormaa ympäristölle. Sen sijaan huuhteluetikka poistaa hajuja, kirkastaa värejä, neutralisoi emäksiset pesuainejäämät pyykistä, jonkin verran pehmentää pyykkiä sekä puhdistaa koneen rumpua. 

-Kannattaa tutustua oman pyykkikoneen pesuohjelmiin, jotta osaa valita pyykille oikeanlaisen ohjelman. 
 
-Toisinaan kannattaa miettiä, onko pesu välttämätön vai riittäisikö pelkkä tuuletus.
Käytämme evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt käyttöehdot. Lisätietoa
OK